​​

Christianity Explored

In 7 avonden kennismaken met het christelijk geloof!

Altijd al iets meer willen weten van het christelijk geloof, maar zijn er altijd wel drempels die je tegenhouden? Kom dan naar deze avonden waarop we met een divers gezelschap de basis van het christelijk geloof willen bespreken. Op de avonden zullen we in een open sfeer met elkaar in gesprek gaan, met respect voor elkaars overtuiging. 

De cursus is ‘Christianity Explored’ is een mooie manier om meer te ontdekken van het christelijk geloof. Misschien omdat je er nooit zo veel van hebt geweten. Of misschien omdat je er al een tijd niks mee gedaan hebt. Maar ook voor mensen die al langere tijd in de kerk zitten en op zoek zijn naar de basis kan deze cursus heel helpend zijn. 

De data zijn: 2-10, 16-10, 30-10, 13-11, 27-11, 8-1, 22-1. Op deze woensdagavonden beginnen we om 20:00 uur in het Hervormd Centrum te Nieuwpoort. (Bij de Kerk 10A)

Opgeven voor 28 september: explore@kerkvannieuwpoort.nl

Meer informatie

donderdag 21 november 2019 - Genesis 3:8-9
Aan het eind van de middag begon er een frisse wind te waaien. God liep door de tuin. Toen de man en de vrouw hem hoorden, verstopten ze zich tussen de bomen. Maar God riep de mens: ‘Waar ben je?’ -- Genesis 3:8-9