​​

Catechisatie 12 - 14 jaar

De vakantie is weer voorbij! Naast het nieuwe schooljaar beginnen we ook weer met de catechisatie. We zijn blij jou daarvoor te mogen uitnodigen. We zien er naar uit om jou deze avonden te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over het geloof en onze God.
We werken weer met de methode van de HGJB: ‘Leer en leef’. Het is een mooi boekje waarin diverse onderwerpen die te maken hebben met het geloof aan bod komen. Gaandeweg leren we steeds meer wie de Heere God is. En als we Hem beter leren kennen, dan leren we ook onszelf en elkaar beter kennen. Zo mag je groeien in het geloof. Hij heeft Zich in de doop aan jouw leven verbonden, zo mag jij Hem steeds meer leren kennen! In het overzicht hieronder kun je zien waar en wanneer je verwacht wordt. Als je vragen hebt over de catechisatie kun je contact met ons opnemen. We hopen jou te ontmoeten in het Hervormd Centrum in Nieuwpoort of in ‘t Anker in Langerak. Van harte welkom!

Hartelijke groet,

ds. C.M. Baan (dominee@kerkvannieuwpoort.nl) & ds. M.W. Westerink (predikant@hervormdegemeentelangerak.nl)

 

Tot de kerst ben je welkom bij ds. Westerink in het Anker in Langerak op de volgende maandagen: 17, 24 september, 1, 8, 15, 29 oktober, 12, 19, 26 november, 3 & 10 december.

De catechisatie is dan van 18:30 uur tot 19:15 uur.

Na de kerst ben je welkom bij ds. Baan in het Hervormd Centrum in Nieuwpoort op de volgende maandagen: 14, 21, 28 januari, 4, 11, 18 februari, 4 & 18 maart.

Op deze avonden beginnen om 19:00 uur tot 19:45 uur.

 

Noteer ook alvast de slotavond op 25 maart in het Anker in Langerak. Hiervoor zijn ouders en anderen bekenden ook uitgenodigd!

Meer informatie

maandag 18 maart 2019 - Lucas 4:18-19
God heeft mij uitgekozen. Daarom is zijn Geest bij mij. God heeft mij gestuurd om aan arme mensen het goede nieuws te vertellen. En om tegen gevangenen te zeggen dat ze weer vrij zijn. Om blinden te vertellen dat ze weer zullen zien. En om mensen die het moeilijk hebben, te helpen. Ik maak bekend: Er begint een nieuwe tijd. -- Lucas 4:18-19