​​

Catechisatie 12 - 14 jaar

De vakantie is weer voorbij! Naast het nieuwe schooljaar beginnen we ook weer met de catechisatie. We zijn blij jou daarvoor te mogen uitnodigen. We zien er naar uit om jou deze avonden te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over het geloof en onze God.
We werken weer met de methode van de HGJB: ‘Leer en leef’. Het is een mooi boekje waarin diverse onderwerpen die te maken hebben met het geloof aan bod komen. Gaandeweg leren we steeds meer wie de Heere God is. En als we Hem beter leren kennen, dan leren we ook onszelf en elkaar beter kennen. Zo mag je groeien in het geloof. Hij heeft Zich in de doop aan jouw leven verbonden, zo mag jij Hem steeds meer leren kennen! In het overzicht hieronder kun je zien waar en wanneer je verwacht wordt. Als je vragen hebt over de catechisatie kun je contact met ons opnemen. We hopen jou te ontmoeten in het Hervormd Centrum in Nieuwpoort of in ‘t Anker in Langerak. Van harte welkom!

Hartelijke groet,

ds. C.M. Baan (dominee@kerkvannieuwpoort.nl) & ds. M.W. Westerink (predikant@hervormdegemeentelangerak.nl)

 

Tot de kerst ben je welkom bij ds. Baan in het Hervormd Centrum in Nieuwpoort op de volgende maandagen: 16, 23, 30 september, 7, 14, 28 oktober, 11, 18, 25 november, 2 & 9 december.

Op deze avonden beginnen om 19:00 uur tot 19:45 uur.

 

Na de kerst ben je welkom bij ds. Westerink in het Anker in Langerak op de volgende maandagen: 13, 20, 27 januari, 3, 10, 17 februari, 2 & 16 maart.

De catechisatie is dan van 18:30 uur tot 19:15 uur.

 

Noteer ook alvast de slotavond op 23 maart in het Hervormd Centrum in Nieuwpoort. Hiervoor zijn ouders en anderen bekenden ook uitgenodigd!

Meer informatie

vrijdag 20 september 2019 - 1 Johannes 5:19-20
Wij weten dat we bij God horen, maar dat de hele wereld in de macht van de duivel is. Wij weten dat Gods Zoon naar de wereld gekomen is. Hij heeft ons de ware God van dichtbij laten kennen. Wij zijn verbonden met de ware God omdat we verbonden zijn met zijn Zoon, Jezus Christus. Hij is de ware God, alleen bij hem is het eeuwige leven. -- 1 Johannes 5:19-20