​​

Catechisatie 15 - 18 jaar

De vakantie is weer voorbij! Naast het nieuwe schooljaar beginnen we ook weer met de catechisatie. Ik ben blij jou daarvoor te mogen uitnodigen. Ik zie er naar uit om jou deze avonden te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over het geloof en onze God. We zullen weer eens in de twee weken samenkomen en uiteenlopende thema's behandelen.

 

In het overzicht hieronder kun je zien wanneer je verwacht word tot de Kerst, de data van na de Kerst volgen nog. Als je vragen hebt over de catechisatie kun je contact met mij opnemen. Ik hoop jou te ontmoeten in het Hervormd Centrum in Nieuwpoort. Van harte welkom!

 

Hartelijke groet,

ds. C.M. Baan (dominee@kerkvannieuwpoort.nl)

 

- Maandag 30 september 20:00 uur

- Maandag 14 oktober 20:00 uur

- Maandag 28 oktober 20:00 uur

- Maandag 11 november 20:00 uur

- Maandag 25 november 20:00 uur

 

Noteer ook alvast de slotavond op 23 maart in het Hervormd Centrum in Nieuwpoort. Hiervoor zijn ouders en anderen bekenden ook uitgenodigd!

Mocht je toe zijn aan een nieuwe stap, op 23 september is een inloopavond over belijdeniscatechisatie. Dan is het mogelijk om daar op een vrijblijvende manier wat meer informatie over te krijgen.

Meer informatie

vrijdag 18 september 2020 - Jakobus 5:16-18
Vertel elkaar wat je verkeerd gedaan hebt. En bid voor elkaar. Dan zullen jullie gered worden. Want als goede en eerlijke mensen tot God bidden en hem om iets vragen, zullen ze het zeker krijgen. Denk eens aan de profeet Elia. Hij was maar een gewoon mens, net als wij. Ooit vroeg hij aan God om het niet meer te laten regenen. En door zijn gebed regende het drieënhalf jaar niet. Er groeide niets meer op het land. Daarna vroeg Elia aan God om het wel te laten regenen. Toen kwam er weer regen uit de hemel, en alles op het land begon weer te groeien. -- Jakobus 5:16-18