​​

Catechisatie 15 - 18 jaar

De vakantie is weer voorbij! Naast het nieuwe schooljaar beginnen we ook weer met de catechisatie. Ik ben blij jou daarvoor te mogen uitnodigen. Ik zie er naar uit om jou deze avonden te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over het geloof en onze God. We zullen weer eens in de twee weken samenkomen en uiteenlopende thema's behandelen.

 

In het overzicht hieronder kun je zien wanneer je verwacht word tot de Kerst, de data van na de Kerst volgen nog. Als je vragen hebt over de catechisatie kun je contact met mij opnemen. Ik hoop jou te ontmoeten in het Hervormd Centrum in Nieuwpoort. Van harte welkom!

 

Hartelijke groet,

ds. C.M. Baan (dominee@kerkvannieuwpoort.nl)

 

- Maandag 30 september 20:00 uur

- Maandag 14 oktober 20:00 uur

- Maandag 28 oktober 20:00 uur

- Maandag 11 november 20:00 uur

- Maandag 25 november 20:00 uur

 

Noteer ook alvast de slotavond op 23 maart in het Hervormd Centrum in Nieuwpoort. Hiervoor zijn ouders en anderen bekenden ook uitgenodigd!

Mocht je toe zijn aan een nieuwe stap, op 23 september is een inloopavond over belijdeniscatechisatie. Dan is het mogelijk om daar op een vrijblijvende manier wat meer informatie over te krijgen.

Meer informatie

donderdag 27 februari 2020 - Jakobus 1:5
Heeft iemand van jullie niet de wijsheid om te leven zoals God het wil? Dan moet je God om die wijsheid vragen. Hij zal je die zeker geven. Want God geeft de mensen allerlei goede dingen, zomaar, zonder er iets voor terug te vragen. -- Jakobus 1:5